Publicat dins de Formació, Informació

CURSOS DE FORMACIÓ SUBVENCIONATS PEL SOC I EL FSE

Publicat dins de Formació, Informació, Ocupació

ACCIONS PER LA MILLORA DE L’OCUPABILITAT

 

Us informem que tenim previst iniciar tres accions relacionades amb la millora de l’ocupabilitat de les persones en recerca de feina. A continuació us fem una breu explicació, amb l’objectiu de que si esteu interessats en alguna d’elles, us poseu en contacte amb nosaltres:

–          Acreditació ACTIC  (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació): acció adreçada a 15 persones que vulguin obtenir un certificat que acrediti el seu nivell de coneixements informàtics. Faran un  test de nivell i a continuació, en funció del seu nivell, un curs d’una setmana de preparació per a la prova ACTIC. Aquesta prova es farà al centre avaluador ACTIC del Consell Comarcal del Maresme. Acció interessant per poder incloure al currículum aquest títol.

 

–          Sessions “CONEIX el mercat laboral i busca la teva oportunitat professional al Maresme”: sessió general d’un dia tres hores, per saber treballar en general el projecte professional per competències, i una altra sessió més específica per incidir més en el tema. Aquesta és una acció nova i us la recomanem especialment.

 

–          Sessions Porta22: sessió d’un dia quatre hores. Es requereix un coneixement mínim d’informàtica, per poder entrar a la web Porta22. Un tècnic explicarà com treure profit d’aquesta eina, creada per l’Ajuntament de Barcelona, per millorar la nostra orientació professional i la nostra ocupabilitat.

 

En cas que estigueu interessats en qualsevol de les accions, o tingueu qualsevol dubte,  poseu-vos en contacte amb nosaltres contestant aquest mail o a través del telèfon 936931590.

Publicat dins de Informació, Ocupació

SEMINARIS PER A EMPRESES, EMPRENEDORS/ES I TREBALLADORS/ES EN ACTIU

Publicat dins de Empresa i Emprenedoria, Formació, Informació