Publicat dins de Formació, Informació | Deixa un comentari

CURSOS DE FORMACIÓ SUBVENCIONATS PEL SOC I EL FSE

Publicat dins de Formació, Informació, Ocupació | Deixa un comentari

ACCIONS PER LA MILLORA DE L’OCUPABILITAT

 

Us informem que tenim previst iniciar tres accions relacionades amb la millora de l’ocupabilitat de les persones en recerca de feina. A continuació us fem una breu explicació, amb l’objectiu de que si esteu interessats en alguna d’elles, us poseu en contacte amb nosaltres:

–          Acreditació ACTIC  (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació): acció adreçada a 15 persones que vulguin obtenir un certificat que acrediti el seu nivell de coneixements informàtics. Faran un  test de nivell i a continuació, en funció del seu nivell, un curs d’una setmana de preparació per a la prova ACTIC. Aquesta prova es farà al centre avaluador ACTIC del Consell Comarcal del Maresme. Acció interessant per poder incloure al currículum aquest títol.

 

–          Sessions “CONEIX el mercat laboral i busca la teva oportunitat professional al Maresme”: sessió general d’un dia tres hores, per saber treballar en general el projecte professional per competències, i una altra sessió més específica per incidir més en el tema. Aquesta és una acció nova i us la recomanem especialment.

 

–          Sessions Porta22: sessió d’un dia quatre hores. Es requereix un coneixement mínim d’informàtica, per poder entrar a la web Porta22. Un tècnic explicarà com treure profit d’aquesta eina, creada per l’Ajuntament de Barcelona, per millorar la nostra orientació professional i la nostra ocupabilitat.

 

En cas que estigueu interessats en qualsevol de les accions, o tingueu qualsevol dubte,  poseu-vos en contacte amb nosaltres contestant aquest mail o a través del telèfon 936931590.

Publicat dins de Informació, Ocupació | Deixa un comentari

SEMINARIS PER A EMPRESES, EMPRENEDORS/ES I TREBALLADORS/ES EN ACTIU

Publicat dins de Empresa i Emprenedoria, Formació, Informació | Deixa un comentari