Formació

Dades de l’àmbit
Tècnica: Virgínia Merlos
Horari d’atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9 a 14h

El Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica de Premià de Dalt organitza cursos per a persones en situació d´atur, treballadors/es en actiu i per a empreses. L’SMOPE és centre col·laborador del Departament de Treball en matèria de formació professional ocupacional. Els cursos per a persones en situació d’atur són subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Organitza també programes de formació i treball com són els Tallers d’Ocupació i les Cases d’Oficis, que permeten aprendre un ofici, alternant la formació teòrica i pràctica, disposant d’un contracte laboral.

Ens adaptem també a les necessitats dels treballadors i de les empreses amb l’objectiu d’oferir una formació de qualitat que permeti adquirir i actualitzar coneixements en les diferents àrees competencials de les empreses.

Tots aquests cursos s’imparteixen al CENTRE DE FORMACIÓ PERMANENT (CFP) – Plaça del Mil·lenari, 2 de Premià de Dalt (Barri Santa Anna-Tió)

Què és?
El CFP és un centre que posa a l’abast de tothom diferents possibilitats educatives, de formació i permet que les persones adultes puguin seguir aprenent al llarg de la seva vida.

A qui va adreçat?
El CFP va adreçat a tota la població del municipi a partir de 16 anys.

Serveis que ofereix
– Formació per a Adults
– Formació professional ocupacional i contínua
– Formació en informàtica
– Cursos de català
– Tallers i seminaris de formació i vida

Per sapiguer tota la oferta de cursos fes clic aquí

Actualment es porten a terme les següents activitats formatives:
Curs de formació professional ocupacional “Auxiliar d’infermeria en geriatria”

Projecte d’Iniciatives Locals d’Ocupació per a la Qualitat i dinamització del sector d’Atenció a les persones. Diputació de Barcelona. “Curs de Treballadores Familiars”

Casa d’Oficis “Atenció a la Ciutadania”

Proper curs per a persones en situació d’atur:
“Atenció especialitzada a persones malalties d’Alzheimer”